Lumikenkäily on hauskaa liikkumista talvisessa ympäristössä, mutta halutessa myös kunnon kuntoilua, joka nostaa hien pintaan. Jotakuinkin 3500 vuotta sitten kehitetty tapa lumisten kenttien ylittämiseen on edelleenkin voimissaan ja arkinen tapa liikkua talvisessa arktisessa luonnossa.
Lumikenkäillessä ehtii hyvin myös havainnoimaan ja kuvaamaan ympäröivää luontoa. Noin kolmen
tunnin mittaisella lumikenkäretkellä viemme sinut kuntoilemaan Rovaniemen vaaramaisemiin ja
harrastamaan luontokuvausta pienryhmässä. Yhteensä noin 3 kilometrin pituisen matkan aikana käymme läpi perusasioita valokuvauksesta: kamerasäädöistä, aiheista ja sommittelusta. Oppaamme auttaa sinua kenkien käytön lisäksi valokuvien ottamisessa ja kamerasäädöissä. Retki päättyy makkaranpaisto- ja eväshetkeen perinteisellä laavulla tai kodalla.

Retki sisältää varusteet, opastuksen ja eväät: makkarat, Lappi-leivän, mausteet ja juomat. Tarjolla on myös vegaanisia & erikoisruokavaliovaihtoehtoja. Retkeen kuuluvat lisäksi kuljetukset: haku minibussilla 15 kilometrin säteeltä Rovaniemellä sekä paluukyyti. Otathan mukaan retkelle säänmukaiset ulkoiluvaatteet sekä kamerasi tai kameralla varustetun puhelimen.
Järjestämme opastettuja retkiä yritysryhmille ja kaveriporukoille (henkilömäärä 4 – 16). Ota yhteteyttä, niin räätälöimme täydellisen retken juuri teille. ´
Email again:

Beyond Arctic Oy

Rovaniemi

Puhelin +358 50 323 1090
Sähköposti contact@beyondarctic.com
osoite Valtakatu 21, Rovaniemi, Finland

Levi

Puhelin +358 40 128 0766
Sähköposti levi@beyondarctic.com

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu.
Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©