Lumikenkäily ja liukulumikenkäily ovat mukavia tapoja liikkua lumisissa ympäristöissä ja tutkia uusia maastoja. Suksia muistuttavat, OAC:n liukulumikengät ovat kuin yhdistelmä lumikenkäilyä ja umpihankihiihtoa, kevyt ja ympäristöystävällinen tapa liikkua lumisessa ympäristössä. Perinteisten lumikenkien idea taas on syntynyt yli 3000 vuotta sitten. Meiltä saat sekä lumikengät että liukulumikengät vuokralle keskeltä kaupunkia joko muutamaksi tunniksi, päiväksi tai viikkohinnalla. Välineiden haku vuokraamostamme, Ma-Pe 9-15.

HUOM! Tästä osiosta löydät lumikenkien ja liukulumikenkien vuokraukset arkipäiville. Viikonlopuille tehtävät vuokrapaketit löydät erillisestä viikonloppupaketit osiosta!

Vinkki

Rovaniemellä kiireetöntä luontolomailua lumikenkäillen pääsee harrastamaan ihan kaupungin kupeessa esimerkiksi Ounasvaaran luontopolkuja ja metsiä tutkien, mutta myös muut ympäröivät vaarat ovat tutkimisen arvoisia. Luontopolkuja löytyy Ounasvaaran lisäksi mm. Pöykkölästä, Korkalovaarasta ja Napapiirin retkeilyalueelta Vaattunki- ja Vikakönkäältä. Kaupunkiloma Rovaniemellä näyttäytyy erilaiselta vaaran päältä, joen jäältä tai pitkospuita pitkin kävellen.


OAC liukulumikengät 147cm

Alkaen 21.00 €

Lasten lumikengät

Alkaen 9.00 €

TSL 226 lumikengät

Alkaen 17.00 €

Retkeily-
varusteiden vuokraus

Vuokraamoon

Viikonloppu-
paketit

Vuokraamoon

Kamerakaluston vuokraus

Vuokraamoon

Beyond Arctic Oy

Rovaniemi

Puhelin +358 50 323 1090
Sähköposti contact@beyondarctic.com
osoite Valtakatu 21, Rovaniemi, Finland

Levi

Puhelin +358 40 128 0766
Sähköposti levi@beyondarctic.com

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu.
Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©