Beyond Arctic on kolmen maailmanmatkaajan perustama yritys, jonka taustalla on intohimo uusien paikkojen tutkimiseen, luontoretkeilyyn ja itsensä haastamiseen vaativissakin olosuhteissa.

Yritys syntyi, kun Inarista alun perin kotoisin oleva Annika Uurtamo ja valokuvausta aktiivisesti harrastava Juho Uutela halusivat mahdollistaa muillekin seikkailumatkailun puhtaassa ja ainutlaatuisessa Lapin ja Pohjois-Euroopan luonnossa. Kun mukaan liittyi vielä kolmas yrityksen perustajista: innokas valokuvaaja ja outdoor-lajien harrastaja, Annikan veli Juho Uurtamo, kirkastui ajatus siitä, että yksi parhaista kokemuksista Lapin luonnossa on katsoa sitä kameran linssin läpi ja aistia samalla hiljaisuus, puhtaus ja pohjoisen kauneus.


Beyond Arcticille tärkeitä asioita ovat aidon lappilaisuuden esiintuominen, kohtaamiset paikallisten ihmisten kanssa sekä jaettu intohimo ulkona liikkumiseen. Vastuullisuus on osa toimintaamme: haluamme toiminnallamme edistää luonnon hyvinvointia ja kestävää matkailua pohjoisessa. Teemme yhteistyötä POWin kanssa, ja olemme mukana myös Visit Finlandin vastuullisen matkailun valmennusohjelmassa.

Toimimme Rovaniemeltä käsin ympäri Lappia. Rovaniemi, Lapin pääkaupunki on tavallaan kuin portti pohjoiseen ja keskellä Lappia niin, että täältä ei ole pitkä matka tuntureille ja matkailukeskuksiin. Pitkä osaamisemme matkailualalta on mahdollistanut meille sellaisten palveluiden rakentamisen, joista nauttivat asiakkaamme sekä Suomesta että muualta maailmasta.
050 323 1090
contact@beyondarctic.com
Beyond Arctic
Valtakatu 21
Rovaniemi

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu. Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©