Lapin luonto ja kulttuuriperintö ovat ainutlaatuisia koko maailmassa. Meille on tärkeää omalla toiminnallamme pitää huolta alueemme erityislaatuisuudesta ja herkästä luonnosta, ja siksi kaikki retkemme ja välinevuokraustoimintamme perustuvat kestävän matkuilun arvoihin. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja ympäristövaikutusten minimointiin toiminnassamme. Tässä työssä meitä auttavat kumppanuus Protect Our Winters Finlandin kanssa ja osallistuminen Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Valitsemme retkeilykohteet huolellisesti varmistaaksemme paikkojen kulutuskestävyyden ja samalla myös kokemusten asiakastyytyväisyyden. Poistamme ja kierrätämme kaikki retkillämme syntyneet roskat. Tuotamme itse kaikki käyttämämme puut, jolloin pystymme minimoimaan puunkaadon luontovaikutuksen. Emme käytä bensiinikäyttöisiä moottorikelkkoja, ja ajoneuvoissamme käytetään uusinta päästöjä hillitsevää tekniikkaa.

Sosiaalisesti vastuullisena yrityksenä haluamme myös varmistaa, että henkilökuntamme voi hyvin ja saa työstään hyvän korvauksen. Kunnioitamme paikallisia yhteisöjä ja elämäntapoja. Pyrimme tuomaan niitä esille myös meidän asiakkaillemme.

Vuokraamalla retkeilyvälineet vähennät kulutusta ja ostamalla palveluitamme näytät myös tukesi arktiselle alueelle. Yhteistyössämme Protect Our Winters Finland-liikkeen kanssa sitoudumme tukemaan ilmastonmuutoksen vastaista työtä ja pelastamaan lumisia talvia kaikkialla arktisella alueella.

050 323 1090
contact@beyondarctic.com
Beyond Arctic
Valtakatu 21
Rovaniemi

Olemme auki:
Ma-Pe 9-15


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©