Lapin luonto ja kulttuuriperintö ovat ainutlaatuisia koko maailmassa. Meille on tärkeää omalla toiminnallamme pitää huolta alueemme erityislaatuisuudesta ja herkästä luonnosta, ja siksi kaikki retkemme ja välinevuokraustoimintamme perustuvat kestävän matkailun arvoihin. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja ympäristövaikutusten minimointiin toiminnassamme. Tässä työssä meitä auttavat kumppanuus Protect Our Winters Finlandin kanssa ja osallistuminen Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Valitsemme retkeilykohteet huolellisesti varmistaaksemme paikkojen kulutuskestävyyden ja samalla myös kokemusten asiakastyytyväisyyden. Poistamme ja kierrätämme kaikki retkillämme syntyneet roskat. Tuotamme itse kaikki käyttämämme puut, jolloin pystymme minimoimaan puunkaadon luontovaikutuksen. Emme käytä bensiinikäyttöisiä moottorikelkkoja, ja ajoneuvoissamme käytetään uusinta päästöjä hillitsevää tekniikkaa.

Sosiaalisesti vastuullisena yrityksenä haluamme myös varmistaa, että henkilökuntamme voi hyvin ja saa työstään hyvän korvauksen. Kunnioitamme paikallisia yhteisöjä ja elämäntapoja. Pyrimme tuomaan niitä esille myös meidän asiakkaillemme.

Vuokraamalla retkeilyvälineet vähennät kulutusta ja ostamalla palveluitamme näytät myös tukesi arktiselle alueelle. Yhteistyössämme Protect Our Winters Finland-liikkeen kanssa sitoudumme tukemaan ilmastonmuutoksen vastaista työtä ja pelastamaan lumisia talvia kaikkialla arktisella alueella.

Vuoden 2021 kesällä meidät palkittiin Green Activities Environmental Award palkinnolla, jonka kautta haluamme osoittaa sitoutumisemme kestävän matkailun kehittämiseen ja tiedon jakamiseen meidän retkille osallistuville. Samana vuonna meille myönnettiin myös Sustainable Travel Finland merkki, joka on Visit Finlandin antama osoitus kestävästä ja vastuullisesta matkailutoiminnasta Suomessa. Lue lisää meidän toimenpiteistä arktisen luonnon suojelemiseksi:

Beyond Arctic - ympäristöpolitiikka

Beyond Arctic Oy

Rovaniemi

Puhelin +358 50 323 1090
Sähköposti contact@beyondarctic.com
osoite Valtakatu 21, Rovaniemi, Finland

Levi

Puhelin +358 40 128 0766
Sähköposti levi@beyondarctic.com

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu.
Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©