Lahjakortti ilahduttaa saajaansa juuri hänelle sopivalla hetkellä. Meidän lahjakorttimme käyvät välinevuokraukseen, työpajoihin sekä ohjattuihin retkiin. Esimerkiksi lahjakortti revontulityöpajaan on mukava ja persoonallinen lahja, joka auttaa vaikkapa uuden kameran käyttöönotossa ja ymmärtämisessä ja innostaa lähimaastojen tutkimiseen pimeänä aikana vuodesta.

Ostaessasi lahjakortin tulee fyysinen lahjakortti noutaa Beyond Arcticin vuokraamosta osoitteesta Valtakatu 21, vuokraamon aukioloaikoina. Oston yhteydessä valittava aloituspäivä ja -aika on lahjakortin noutoaika, ei lunastusajankohta. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden lahjakortin noutoajasta. Vain vuokraamosta annettu virallinen lahjakortti käy palveluiden varaamiseen.

Beyond Arctic pidättää oikeuden olla tarjoamasta lahjakorttia vastaan haluttuja palveluita mikäli haluttua kalustoa ei ole paikalla tai palvelua ei pystytä juuri toivottuun ajankohtaan toteuttamaan. Tässä tapauksessa lahjakortin ostaja tai lunastaja ei ole oikeutettu erilliseen korvaukseen lunastamatta jääneestä lahjakortista. Lahjakortti kuitenkin pyritään aina lunastamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Retkeily-
varusteiden vuokraus

Vuokraamoon

Lumikenkien ja liukulumikenkien vuokraus

Vuokraamoon

Kamerakaluston vuokraus

Vuokraamoon

Beyond Arctic Oy

Rovaniemi

Puhelin +358 50 323 1090
Sähköposti contact@beyondarctic.com
osoite Valtakatu 21, Rovaniemi, Finland

Levi

Puhelin +358 40 128 0766
Sähköposti levi@beyondarctic.com

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu.
Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©