Suodata artikkelit

Kevät hangille tunturiin

Kevään tullen moni alkaa tosissaan kaipailemaan niille hyvinkin kuuluisille hohtaville hangille. Pitkä talvi on viimein voiton puolella ja päivän pituus ylittänyt taas pimeyden määrän. Myöskään keskitalven hyytävä pakkanen ei enää vaivaa retkelle himoitsevaa, vaan lämmin ahava ja auringon kirkkaat säteet toivottavat tervetulleeksi luontoon reippailemaan!

Lue lisää

Riisitunturi – talviretkeilijän paratiisi

Lapin monista upeista luontokohteista löytyy todellakin mistä ammentaa. Paikallisilta kysyttäessä on monilla oma suosikkinsa, eikä niiden paremmuudesta voi kiistellä, kuten ei makuasioista yleensäkään. Usein kuitenkin kuulee ihmisten suosikiksi nousevan Riisitunturin kansallispuiston, joka maisemiensa ja retkeilyn monipuolisuutensa vuoksi on yksi Etelä-Lapin kiinnostavimmista retkeilykohteista. Riisitunturin talviset, tykkylumipuiden täyttämät maisemat ovat jo kansainvälisestikin tunnustettu kohde esimerkiksi valokuvaajien keskuudessa.

Lue lisää

Revontulibongailua Rovaniemen lähikohteissa

Lapin arktisena pääkaupunkina tunnettu Rovaniemi on loistava pysähdyspaikka esimerkiksi matkallasi ylemmäs pohjoisen tuntureille. Aivan Napapiirillä sijaitseva, vilkasta pohjoista elämää huokuva kaupunki on kahden arktisen joen – Kemi- ja Ounasjoen risteyskohdassa, joita on hyödynnetty kulkuyhteyksinä jo muinaisista ajoista lähtien. Pohjoiseen saapuva matkailija laskeutuu Rovaniemen uudistetulle lentokentälle ja yöpyy mahdollisesti jossain keskustan laadukkaista hotelleista. Ohikulkija tai vapaa-aikaansa kuluttava työmatkaajakin voi miettiä, miten illan viettäisi Arktisessa ympäristössään. Mikäli sää on kohdallaan, onkin erittäin suositeltavaa lähteä kokeilemaan onneaan revontulien bongaamisella! Rovaniemen kaupungin alueella on useita lähikohteita, jotka ovat helposti saavutettavissa jalan, pyöräillen tai liukulumikenkäillen.

Lue lisää

Rovaniemen top 3 kohteet liukulumikenkäilyyn

Rovaniemi on tunnettu arktisista olosuhteistaan sekä siitä, että täällä meitä ympäröi luonto hyvin läheisesti. Varsin pienin ponnisteluin onnistut karistamaan kaupungin pölyt jaloistasi ja löydät jo itsesi luonnon ääreltä ihmettelemässä sen kauneutta. Tästä inspiroituneena nouseekin listallemme ensimmäisenä kirjaimellinen lähikohde!

Lue lisää

Beyond Arctic Oy

Rovaniemi

Puhelin +358 50 323 1090
Sähköposti contact@beyondarctic.com
osoite Valtakatu 21, Rovaniemi, Finland

Levi

Puhelin +358 40 128 0766
Sähköposti levi@beyondarctic.com

Toimisto auki: Ma - Pe - 9-15
Kesäkauden 1.5 - 31.8. toimistomme on suljettu.
Kaikki varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.


#beyondarctic
#natureofanexplorer
  • Yritys
  • Vuokrausehdot
  • Vastuullisuus
  • Palaute


  • Copyright Beyond Arctic Oy ©